KDO SEM JAZ?

Moje ime je Rene, sem diplomirani ekonomist. Med študijem ekonomije so me navdušile mejne znanosti, kot je energijsko zdravljenje, numerologija, radiestezija, bioenergija in ugotovil sem, da je vse okoli nas energija in da smo nenehno obkroženi z pozitivnimi in negativnimi vibracijami.

Kmalu sem spremenil ime, kajti po potovanju v Indiji, sem spoznal, da numerologija rese deluje. V Indiji sem podrobno študiral kaldejsko analizo in ugotovil, da res drži. Da lahko sami vplivamo na energije v našem življenju.

Ampak ne samo z mislimi, ampak brez truda in sicer z našim imenom in priimkom. Vedno, ko se komu predstavimo, dobimo povraten energijski odziv od osebe, ki je lahko pozitiven, ali negativen. Odvisno od tega kakšno je naše ime, priimek. Lahko imamo pozitivno ime, lahko negativno in to vpliva na nas vsakokrat, ko se nekomu predstavimo, ko nas nekdo pokliče, misli o nas itd. Se pravi bolje je, da dobivamo odziv od drugih pozitiven, kot pa negativen.

Kmalu sem začel proučevati prijatelje, ki sem jih poznal vse življenje in res videl, da tisti, ki so imeli srečno ime so imeli tudi srečno življenje in obratno. Že na podlagi imena sem lahko prebral ljudi, ali so srečni ali ne. Naredil sem veliko analiz in kar me najbolj fascinira je to, da mi ljudje povedo, da prav občutijo, kako jih novo ime, ali priimek pomirja in jim da bolj srečno življenje.

Kasneje sem prepotoval tudi Ameriko in spoznal pitagorejsko analizo in tako danes uporabljam obe. Nekateri prisegajo na eno, drugi na drugo in zato sem združil obe skupaj v sistem.

V svojem življenju vedno uporabljam numerologijo, še posebej pri poslu, odnosih z ljudmi in drugih pomembnih stvareh. In do sedaj, res moram reči, da se počutim srečnega.

 

 

analiza talisman numerologija

*Vaš Email Naslov: 

*Ime:   

*Vaš rojstni dan: