NUMEROLOGIJA ROJSTNA ŠTEVILA

Vaše najbolj pomembno število v numerologiji je dan v mesecu, na katerega ste rojeni. To število lahko identificira zelo pomembne elemente kot je vaš karakter, osebnost in druge karakteristike.

Razlog je v tem, ker ima vsako število svojo vibracijo. Če je oseba rojena na 20 v mesecu, potem je njegovo število 2 (2+0) kot najbolj pomembno  število.

ŠTEVILO 1 OSEBA

Če ste rojeni na  1, 10, 19, in 28 v mesecu, je vaše število 1, temu številu vlada planet Luna. Ste polni energije, samozavestni. Raje imate mentalno kot fizično delo. Znanje dobite skozi potovanje in opazovanje. Ste dober pisatelj in ste lahko tudi dober novinar. Vaš um je zelo aktiven in kreativen. Ste pogumna oseba, naravni voditelj. Imate tudi dobro intuicijo.

Ste poštena oseba, ki prizna svoje napake. To se lahko spremeni v prihodnosti, kot lahko spremenite svoje prijatelje. Zanima vas spiritualnost. Po naravi ste vesela oseba, ki se rada smeji in ste zelo optimistični glede planov v prihodnosti.

ŠTEVILO 2 OSEBA

Če ste rojeni 2, 11, 20 ali 29 v mesecu ste oseba 2. Temu številu vlada planet Luna. Oseba ima močno domišljijo, idealizem in sanjajočo osebnost. Z lahkoto izvedete plane drugih oseb.

Ste zelo sočustvujoča oseba, nesebična. Ste dober partner in kolaborator. Ste oseba, ki ne more ostati na istem mestu dlje časa. Zato vedno hočete potovati, še posebej imate radi dolga potovanja.

ŠTEVILO 3 OSEBA

Če ste bili rojeni na 3, 12, 21, ali 30 v mesecu, ste oseba število 3. Temu številu vlada planet Jupiter. Število 3 predstavlja moralnost, čisto ljubezen, pravičnost in je znano kot število, ki prežene žalost.

Ste deloholik, in vedno hočete dokončati delo. Ste voditelj, ki si prisluži ugled in vaš cilj je vedno biti prvi. Ste navadno srečni v vašem življenju. Učitelji, sodniki, filozofi so v večini pod vplivom števila 3.

ŠTEVILO 4 OSEBA

Osebe rojeni na 4, 13, 22 ali 31 v mesecu so pod vplivom števila 4. Temu številu vlada planet Uran in kaže močno energijo, napredovanje in napredovanje.

To število nenehno stremi k spremembam. Je tudi število osvoboditve uma. Ste bolj zrela oseba, kot vaši vrstniki. Privlačijo vas nenavadne stvari in navadno imate uporniški duh. .

ŠTEVILO 5 OSEBA

Če ste rojeni 5, 14, 23 v mesecu, vam vlada število 5. Številu 5 vlada planet Merkur. Zanima vas okultnost.

Ste zelo nemirna oseba, in se morate nenehno premikati. Ste lahko dobra ali zelo slaba oseba. Imate radi otroke in postavite otroke na prvo mesto. Ste tudi religiozna oseba. Uživate v športu in uporabljate vaš intelekt, da premagate svoje nasprotnike.

ŠTEVILO 6 OSEBA

Če ste rojeni na 6, 15, 24 v mesecu, vam vlada število 6. Temu številu vlada planet Venera. Je simbol ljubezni. Ste rojeni umetnik in umetnost vas neprenehoma privlači. 
Prav tako ljubite razmerja. Vsako nerazumevanje vam pobere energijo. Kajti po naravi ste zelo ljubeča oseba. Ste topla, vitalna in lepa oseba. Zanima vas glasba, ples in poezija. Imate željo zadovoljiti želje drugih. Tudi druge osebe vas navadno imajo rade.

ŠTEVILO 7 OSEBA

Če ste rojeni 7, 16, 25 v mesecu, vam vlada število 7. Vlada vam planet Neptun. Imate podobne kvalitete kot število 2, kateremu vlada planet Luna. Ste individualna in originalna oseba. Radi imate svobodnost in neodvisnost.

Vaše obnašanje je misteriozno in velikokrat vaš um odplava po svoje. Te osebe navadno rešijo situacije in probleme drugih. Prav tako osebno žrtvujete stvari, da narediti kot mislite da je prav. Ste avanturistična oseba.

ŠTEVILO 8 OSEBA

Ljudje rojeni na 8, 17, 26 v mesecu ste zelo resni in naravni filozofi. Temu številu vlada planet Saturn. Je simbol determinacije, odločnosti in učenja. V notranjosti ste topla in ljubeča oseba. Ste ambiciozni in navadno uspešni. Navadno inspirirate druge osebe. Glede na prihodnost ste zelo pazljivi in se vedno odločate z previdnostjo. Da dosežete svoje cilje, ste pripravljeni vložiti ogromno energije.

ŠTEVILO 9 OSEBA

Če ste rojeni na 9, 18, 27 dan v mesecu, vam vlada število 9. Ste zelo močna osebnost in tudi zelo pogumna. Imate naravo borca in z lahkoto premagate opozicijo in prepire. Vedno hočete imeti vašo prihodnost pod totalno kontrolo. Ste lahko izjemen voditelj in obenem ste zelo humana oseba. Nikoli ne pustite svoje prijatelje na cedilu. Vedno želite pomagati drugim. Ste močno povezani s svojo družino in domom.   

analiza talisman numerologija

*Vaš Email Naslov: 

*Ime:   

*Vaš rojstni dan: