PITAGOREJSKA ANALIZA

Pitagorejski numerološki sistem

Pitagorejska ali moderna zahodna numerologija, kot jo mnogi kličejo, se uporablja predvsem v zahodnih državah. Pitagorejska numerologija je zelo popularna, kajti numerični sistem, ki ga uporablja je zelo enostaven in si ga je lahko zapomniti. 

Pitagorejska numerologija opiše naravna talente, zmožnosti in orodja, ki so vam dana ob rojstvu. Zato je uporaba polnega imena in priimka tako pomembna pri tej vrsti numerologije.

Pitagorejska numerologija uporablja 6 primarnih števil, tri pridejo iz vašega datuma rojstva, ostale tri dobite iz imena in priimka. Ta števila nam razložijo oziroma dajo vpogled v to kdo smo in kako lahko izboljšamo naše življenje. 

pythagora, pitagorejska numerologija 
Pa začnimo z pitagorejskimi števili, ki so:

Število življenjske poti
Opisuje življenjsko pot, ki ji morate slediti. Je tudi najpomembnejše število v pitagorejski numerologiji. 

Število odnosa
Opisuje vaš splošni odnos do življenja. Če število odnosa ni v harmoniji z številom življenjske poti, potem boste druge ljudi, ki so v vašem življenju zmedli. Dajte ljudem vedeti o vaši dualnosti vnaprej.  

Duhovno število
Opiše kaj čutimo znotraj, ljudje ne vidijo tega dela vašega karakterja, ampak ga občutijo.  

Osebnostno število

Opisuje kako vas ljudje dojemajo. To je tisti del, ki ga pokažete svetu. 

Moč imena

Opiše moč vašega imena.

Rojstno število

Opiše kako vas vidijo drugi ljudje. 

POZITIVNE IN NEGATIVNE ENERGIJE pitagorejskih števil 
Navadno ljudje želijo vedeti, ali so kompatibilni z drugimi ljudmi, družino, partnerji, sodelavci. Natančna numerološka analiza lahko razloži če je harmonija med vami in drugimi.

Včasih ljudje ne čutijo harmonije z drugimi ljudmi, čeprav je število življenjske poti v harmoniji z drugo osebo. To je zato, ker lahko celotno harmonijo porušijo druga pitagorejska števila, ki so omenjena zgoraj. Tako je lahko oseba neharmonična z recimo partnerjem v 5 vibracijah, ali pa samo v dveh recimo. To se da pomagati, tako da se neharmonične vibracije spremenijo v harmoničen med tema dvema osebama. To je posebej pomembno me partnerjema, družino…..

 

analiza talisman numerologija

*Vaš Email Naslov: 

*Ime:   

*Vaš rojstni dan: