Numerološka pričevanja

 

Pričevanja ljudi, katerim sem naredil numerološko analizo in so spremenili ime

numerološka pričevanja

 

 

American Friend

numerologijaDolgo se nisem mogel odločiti ali naj naročim analizo, kajti zame ni bila poceni. Končno sem jo dobil v roke in moram reči, da je vredna vsakega eura. Moje življenje se je spremenilo na bolje. Zelo sem zadovoljen. Še so težave, ampak glede na izkušnje sedaj, bodo počasi zapustile moje življenje.
Dario, 23 let, natakar, Maribor

numerološka analizaTvoja numerološka analiza je zelo detaljna in globoka. Res sem bila presenečena nad tvojim znanjem, kako si me opisal samo na podlagi mojega imena, priimka in datuma rojstva. Veliko sem se naučila iz analize, upoštevam tvoje nasvete že 3 mesece, in moje življenje se počasi obrača na bolje. Hvala za pomoč.
Miša, 43 let, lastnica trgovine, Ljubljana

JanezDolgo sem premišljeval, ali naj ti zaupam in naročim analizo. Po dolgem času sem se odločil da jo naročim. Analiza je res enkratna. Zelo lepo opiše moje težave, in kako se jih rešiti. Spremenil sem ime in res imam občutek, da me je smola za vedno zapustila. Ravno sem podpisal pogodbo z enim največjih podjetij v Sloveniji.
Janez, podjetnik, 35 let, Ljubljana 

numerologijaPrijateljica mi je priporočala analizo rpi Renu in res sem zadovoljna, da sem se odločila za nakup. Toliko stvari je zadel, od preteklosti ter o mojih sedanjih problemih. Po njegovem predlogu sem spremenila ime in priimek, dodala sem samo črko, tako da sprememba ni zelo opazna, ampak vibracije so popolnoma druge. Po 3 mesecih že opažam spremembe, ne vem če zaradi numerologije, ampak nikoli nisem prej v življenju imela sreče, držala se me je smola na vsakem koraku. Sedaj sem spoznala novega fanta, ki dela na radiu in verjamem da je ta pravi. Odprla sem s.p. in stvari tečejo kot morajo. Ne delam več cel dan kot prej v javni firmi za pičel denar, sedaj delam 2 ali 3 ure na dan in zaslužim direktorsko plačo, tako da imam čase za smučanje, fitness, jogo in seveda za fanta. Fant me sprašuje kako lahko toliko zaslužim in obenem imam toliko prostega časa. Kajti moj fant dela neprenehoma in tudi plača ni ne vem kaj. Omenila sem mu numerologijo, ampak je za zdaj še skeptičen. Hvala upam da me je smola zapustila za vedno.
Andreja

Rekla bi samo HVALA za vso vašo pomoč. Verjetno sem vam zastavila 100 vprašaj preko maila in na vse ste mi odgovorili. Vedno ste mi potrpežljivo odgovorili na vsako moje vprašanje. Vaša numerološka analiza mi je pomagala najti novo ime, ki ima boljše vibracije – čeprav staro ime ni bilo tako slabo, vseeno želim slediti moji življenjski poti stoprocentno. Zelo sem vam zahvalna . Hvala še enkrat in veliko sreče vam želim. 
Marija, Ljubljana

Z analizo sem bila tako impresionirana, da sem naročila še 4 dodatne analize za vso družino. 
Nataša V., Koper

Zahvaljujem se ti za ves vložen trud za izdelavo moje analize. Sem v procesu spremebe imena – pravkar sem vložila prošnjo za spremembo imena na občini. Trdno verjamem, da bom imela od sedaj veliko več sreče, saj je moje ime harmonično po obeh numeroloških sistemih, kaldejski in pitagorejski numerologiji. S toplimi pozdravi
Andreja, Maribor

Super analiza, plačal sem analizo tudi pri drugih numerologih, numerologija.org je najboljša. Zajema ogromno stvari in je vredna nakupa. Spremenil sem tudi ime. Po 3 mesecih so vidne spremembe. Kontaktiral me je star znanec in skupaj sva investirala v novo podjetje. Po 1 mesecu je podjetje že izredno profitabilno. 
Jurin V., Ljubljana

Dobra analiza. Moje življenje po spremembi se je izboljšalo. Pravkar sem kupil nov avto, in ne povprečni avto, ne moj avto je Porsche. Tudi moja bivša me je klicala pred mesecem dni, da bi hotela spet biti z mano. Lahko uganete kaj sem ji rekel. 
Brane M., Kranj

Novo ime, ki si mi ga predlagal mi je prineslo večjo srečo pri ljubezni in faksu. Prej mi je faks ful štekal, in nisem mogel narediti določenega izpita 2 leti. Sedaj je šlo skozi kot po maslu, profesor je celo rekel, da je bil izredno presenečen nad mojimi odgovori, dal mi je oceno ), kar je izredno redko pri njem. Končno končujem faks in moje dekle je izredno! Priporočam.
Adrijan Novak, Maribor

Moje življenje je bilo en sam polom, nisem dobila slube, živeti sem morala s starši vrsto let. Ampak po spremembi imena, nekje čez 6 mesecev sem dobila novo službo in to v vladni organizaciji. Plača je super in razumem se z vsemi. Odselila sem se od staršev in čaz par let si mislim kupiti stanovanje.
Andreja P.

Reno je enkraten, odgovoril mi je najmanj na 30 vprašanj, vedno tako prijazen in pripravljen pomagati. Res priporočam analizo pri njemu.
Mija

Jaz sem bil tako nesrečen v ljubezni, dobro izgledam amapk skoraj vsaka punca me ja zapustila po 1 mesecu, nisem in nisem mogel najti resne punce. Nekako sem odgnal vsako po parih tednih. Ampak sedaj sem končno najdel dekle, s katero sem skupaj že 6 mesecev, ime sem spremenil pred 8 meseci, zato sem prepričan, da je to efekt numerologije.
Beno S.

Moj finančni svet se mi je podrl pred parimi leti, vlagal sem v delnice in zgubil skoraj vse. To so bila izredno težavna leta ampak po spremembi imena so se dogodile spremembe. Imam novo službo s plačo 3000 Eur, in zelo pazim, kam vložim denar, moram potrkati, da so moje investicije se obrestovale samo pozitivno.
Jurij Maselj

Hvala vam neštetokrat, mislim da nove vibracije delujejo zelo hitro. Spoznal sem čudovito dekle in tudi več samozavesti imam---
Jernej B. Maribor 

Numerologija mi je prinesla povišanje v službi, na katerega sem čakala 3 leta
Andreja J., Ajdovščina    

Hvala za pomoč, doma se spet razumemo, numerologija res deluje 
Marjana P., Celje 


Škoda da prej nisem vedel za numerologijo --- 
Marijan N., Ljubljana


Spremenili smo hišno številko, ki ima sedaj dobro vibracijo in vsi se bolje razumemo --- 
M. K., Ljubljana
 

Mislim, da numerologija vpliva celo na moje naložbe v delnice. Moje delnice so v zadnjih nekaj mesecih narasle--
Bono B., Velenje 


Hvala za vašo analizo, stvari se odvijajo na boljše, postajam srečen -- 
M. A., Velenje 
 

Thank you 1000 times. I can not believe how much my life has changed. --
Marianne Z., Great Britain

Reno , thank you. I finally have got a good job, find a beutifull girlfriend. My life is changed. Thank you -- 
Fred Montana, Los Angeles, California


Reno you are an expert in Numerology
Ben Fortner, Hollywood Ca

You got me man, your reading was really precise like I was reading my life story. Thank you my friend
Josh Spiller, Hollywood Ca 

Thank you for a wonderful numerology analysis. From now on I believe in numerology.
Evie Hammond, North Hollywood Ca 

analiza talisman numerologija

*Vaš Email Naslov: 

*Ime:   

*Vaš rojstni dan: